Entrevistes

Adrià Alsina: "M’agradaria ser l’alcalde que ataqui les pors d’aquesta ciutat i engresqui Barcelona"

El candidat a les primàries independentistes de Barcelona, Adrià Alsina, ha estat entrevistat a TVlaRepública.cat i s’ha mostrat content perquè cada vegada més gent coneix les primàries i s’hi inscriu amb ganes de votar. Considera que el proper alcalde o alcaldessa de Barcelona podria sortir de les primàries i creu que si això passa la ciutat podria plantar cara a  Madrid i fer moure al Parlament per a que implementi la república.

Alsina se sent dolgut per com els partits polítics han gestionat el post 1 d’octubre i considera que en els últimes mesos els independentistes hem perdut credibilitat a nivell internacional i que quan trobem una nova finestra d’oportunitat costarà que ens prenguin seriosament. Denuncia que els partits polítics han optat pel seu propi manteniment i no per implementar el mandat de l’1 d’octubre, i critica que amb les primàries, els propis partits, han tingut la oportunitat d’intentar aconseguir la unitat independentista de la manera menys agressiva possible, però que han optat per mantenir seients a la Diputació de Barcelona.

L’entrevista ha servit per valorar la política nacional, però també ha servit per parlar  de Barcelona. Alsina ha afirmat que el que més li agrada de la ciutat és la seva fortalesa perquè ‘és de les poques ciutats del món que sempre ha viscut contra el poder’. I el que menys li agrada és que, sobretot en els darrers temps, tendeix a mirar el futur amb por ‘i això fa molt difícil emprendre projectes il·lusionants. És per això que li agradaria ser l’alcalde ‘que ataqui les por i hi posi davant projectes i idees que permetin engrescar Barcelona’.

El candidat també ha explicat que una de les seves propostes en habitatge és que l’Ajuntament compri un 20% de tota la vivenda d’una i dues habitacions fins a garantir que tothom que vulgui pugui viure en aquesta ciutat. També  ha explicat les seves propostes en transport i mobilitat on ha defensat la idea de les superilles per a alguns indrets de Barcelona però ha carregat molt durament contra la superilla del Poblenou perquè considera que allà on és no té cap sentit. I també ha donat la seva opinió sobre els altres candidats a l’alcaldia de Barcelona. No t’ho perdis! Mira el vídeo sencer!

  • Actualitzat el .
  • Visites: 490